Gastronomische restaurant | La Villa Lorraine | Brussel
La Villa Lorraine, restaurant étoilé au guide Michelin, propose dans un cadre d’exception une cuisine gourmande et raffinée. La décoration, signée Jacques Garcia et Marc Biermann est plus contemporaine et chaleureuse.
844
page-template-default,page,page-id-844,page-child,parent-pageid-830,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
La Villa Lorraine

In een uitzonderlijk kader serveert La Villa Lorraine, een sterrenrestaurant in de Michelin-gids, heerlijke en verfijnde gerechten.

 

De decoratie van de hand van Jacques Garcia en Marc Biermann is hedendaags en warm. De witte stoffen tafelkleedjes maakten plaats voor op maat gemaakte tafelkleden die perfect bij de tafelbladen passen.

 

La Villa Lorraine bereidt gastronomische gerechten, op een verjongde en persoonlijke manier opgediend. Hier worden de gerechten ook echt nog in de zaal versneden.

 

Het gloednieuwe terras in blauwe steen aan de rand van Ter Kamerenbos verwelkomt u voor uw lunches en diners in de schaduw van de grote kastanjeboom.