Gastronomische restaurant | La Villa Lorraine | Brussel
Une expérience culinaire de haute voltige car c’est à plus de 120 mètres de hauteur qu’est perché la structure en verre au décor contemporain et design. Une vue à vous couper le souffle, tant le midi avec un panorama unique sur toute la ville que le soir où vous mangerez la tête dans les étoiles.
restaurant,villa lorraine,gastronomique,alexandre dionisio,rooftop,tour,toit,it tower
844
page-template-default,page,page-id-844,page-child,parent-pageid-830,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
La Villa Lorraine

In een uitzonderlijk kader serveert La Villa Lorraine, een sterrenrestaurant in de Michelin-gids, heerlijke en verfijnde gerechten.

 

De decoratie van de hand van Jacques Garcia en Marc Biermann is hedendaags en warm. De witte stoffen tafelkleedjes maakten plaats voor op maat gemaakte tafelkleden die perfect bij de tafelbladen passen.

 

La Villa Lorraine bereidt gastronomische gerechten, op een verjongde en persoonlijke manier opgediend. Hier worden de gerechten ook echt nog in de zaal versneden.

 

Het gloednieuwe terras in blauwe steen aan de rand van Ter Kamerenbos verwelkomt u voor uw lunches en diners in de schaduw van de grote kastanjeboom.